Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Glavni grad nastavlja da ulaže u sportsku infrastrukturu, obnovljeno više poligona

Direktor Agencije za stanovanje Vlado Tomović kazao je da su u prethodnom periodu obnovljeni poligoni u Perojskoj ulici i na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, te da će se i u narednom periodu nastaviti sa unapređenjem sportske infrastrukture, saopšteno je iz Glavnog grada

Podgorica sportski poligon, Foto: Gradski.me

Glavni grad u saradnji sa Fudbalskim savezom Crne Gore realizovao je aktivosti na obnovi četiri fudbalska poligona na teritoriji Podgorice.

Direktor Agencije za stanovanje Vlado Tomović kazao je da su u prethodnom periodu obnovljeni poligoni u Perojskoj ulici i na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, te da će se i u narednom periodu nastaviti sa unapređenjem sportske infrastrukture, saopšteno je iz Glavnog grada.

– Nedavno su završeni radovi na rekonstrukciji poligona u Ulici Perojskoj, na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, na brdu Gorica i u Ulici Mitra Bakića. Na svim poligonima postavljena je vještačka trava tako da smo našim sugrađanima omogućili vrhunske uslove za rekreativno bavljenje sportom, podsjetio je Tomović.

Agencija za stanovanje u saradnji sa gradskim preduzećem ”Putevi” izvodi radove na poboljšanju uslova za rekreativno bavljenje košarkom.

– Radovi se trenutno izvode na četiri poligona koja će biti namijenjena za košarku i basket, a to su: na Zabjelu (Ul. Radosava Burića), na Tuškom putu (Ul. Bracana Bracanovića), Preko Morače (iza tzv. ”G” zgrade) i u Ul. Kralja Nikole, na kojima će biti ugrađena podloga od tartana, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve