Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Gazeta: Kobs vakcinisan Sputnjikom, Italijani mu pravili probleme

Kobsu je dozvoljen ulazak u Italiju zato što je imao negativan test ne stariji od 48 sati prije nego što je ušao u zemlju

Džastin Kobs će sigurno dugo pamtiti putovanje, utakmicu i pobjedu nad Virtusom, koju je Budućnost ostvarila u minulom kolu Eurokupa – 68:62.

Naime, odlični bek Budućnosti i reprezentacije Crne Gore morao je da savlada čitav niz prepreka, kako bi stigao u Bolonju, a zatim pomogao ekipi da stigne do pobjede.

Kako javlja „Gazeta delo sport“, Kobs je vakcinisan ruskom vakcinom Sputnjik, koju nisu odobrile zemlje EU, pa je američki plejmejker tretiran kao nevakcinisana osoba.

Zbog toga je Budućnost poslala Kobsa avionom u Ljubljanu, odakle je automobilom stigao do Bolonje, piše „Gazeta“.

Kada je došao u Italiju, zbog ograničenja za nevakcinisane sportiste i osobe u Italiji, Kobs je vrijeme provodio u automobilu kojim je stigao, jer prije utakmice nije mogao da uđe u hotel u kome su bili smješteni njegovi saigrači, s obzirom na njegov vakcinalni status.

Nije mogao da uđe čak ni u svlačionice u dvorani, već je bukvalno u dvoranu ušao neposredno prije početka meča, a napustio je odmah poslije utakmice bez tuširanja.

Kobsu je dozvoljen ulazak u Italiju zato što je imao negativan test ne stariji od 48 sati prije nego što je ušao u zemlju.

Kobs je igrao 25 minuta i sakupio osam poena, četiri asistencije, tri izgubljene lopte.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve