Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Gazeta: Grci demantovali tvrdnje Dodika

U tekstu Gazete navodi se da su čelnici Olimpijakosa Stavropulos i Bafe boravili u Beogradu i imali tročasovni sastanak sa čelnicima srpskog šampiona. Tom prilikom nijesu dobili negativan odgovor u vezi sa eventualnom podrškom za učešće Atinjana u regionalnom takmičenju u naredne tri sezone

Atinski list Gazeta juče je demantovao tvrdnju predsjednika ABA lige Igora Dodika, koji je prije dva dana kazao da se Crvena zvezda protivi ulasku grčkog velikana Olimpijakosa u ABA.

Foto: Euroleague.net

U tekstu tog lista navodi se da su čelnici Olimpijakosa Stavropulos i Bafe boravili u Beogradu i imali tročasovni sastanak sa čelnicima srpskog šampiona. Tom prilikom nijesu dobili negativan odgovor u vezi sa eventualnom podrškom za učešće Atinjana u regionalnom takmičenju u naredne tri sezone.

Olimpijakos će, u slučaju da ne izađe na jedan meč grčke lige do kraja sezone, izgubiti status prvoligaša u nacionalnom prvenstvu.

U sporu je sa grčkim košarkaškim savezom oko delegiranja arbitara. Očekuje se, da na skupštini ABA lige 24. maja jedno od ključnih pitanja bude upravo kandidatura Olimpijakosa

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve