Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Gaperini razočaran odlukama sudijama zbog dva dosuđena penala

Trener Atalante Đan Pjero Gasperini razočaran je odlukama arbitra zbog dosuđivanja dva penala u korist Juventusa, oba zbog igre rukom igrača kluba iz Bergama

Trener Atalante Đan Pjero Gasperini razočaran je odlukama arbitra zbog dosuđivanja dva penala u korist Juventusa, oba zbog igre rukom igrača kluba iz Bergama.

Gasperini, Foto: Goal.com

Atalanta je igrala mnogo bolje od branioca titule i lidera Serije A, ali je meč u Torinu na kraju završio po mjeri “bjankonera” – 2:2.

“Ovo su neka pravila koja su iznad svih pravila u Italiji. Šta treba da uradimo, da odsječemo sebi ruke? Penal poput prvog dosuđenog smo viđali ove sezone, mnogi timovi su tako kažnjeni. To je ludilo i interpretacija pravila nije ista u svim zemljama. U drugim državama ne dosuđuju jedanaesterce za ovo. Ali, ako je takvo pravilo, neka bude“, izjavio je Gasperini.

Ostalo je šest kola do kraja Serije A, a Juventus hita ka novoj tituli.

“Juve je osvojio skudeto, neće ga ispustiti. Ne znam još koliko ćemo izdržati u ovoj uspješnoj seriji, ali sve je to priprema za nastavak Lige šampiona, gdje želimo da ostavimo dobar utisak. Mi smo se kvalifikovali još jednom za evropski elitni kup i to nam je bio cilj, a sad da li ćemo prvenstvo završiti kao drugi ili treći, to je samo stvar prestiža“, zaključio Gasperini.

Atalanta će u četvrtfinalu Lige šampiona, 12. avgusta, igrati protiv Pari Sen Žermena.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve