Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Galjanijev izbor: Savićević među neprevaziđenim pojačanjima Milana

Adrijano Galjani, nekadašnji sportski direktor “rosonera”, na “San Siro” je doveo mnoga velika imena, čak osam od njih su osvajali Zlatnu loptu, a među njegovim omiljenim pojačanjima očekivano se našao i crnogorski “genije” Dejan Savićević

Silvio Berluskoni i on bili su tvorci velikog Milana, a temelj moćne ekipe uvijek su bila provjerena pojačanja.

Savićević, Foto: Thesefootballtimes.co

Adrijano Galjani, nekadašnji sportski direktor “rosonera”, na “San Siro” je doveo mnoga velika imena, čak osam od njih su osvajali Zlatnu loptu, a među njegovim omiljenim pojačanjima očekivano se našao i crnogorski “genije” Dejan Savićević.

“Kaka će uvijek biti u mom srcu, Andrij Ševčenko je bio neprevaziđen, baš kao i Ronaldinjo, Zorže Vea, Zvonimir Boban, Dejan Savićević… Za mnoge od njih i danas sam vezan”, ispričao je Galjani za italijanski Sky sport.

Legendarni sportski direktor pričao je i da nije uvijek sve išlo kako su Berluskoni i on zamislili.

“Karlos Tevez je bio blizu, ali nikad nije stigao. Pokušali smo da dovedemo i Alesandra del Pjera prije nego je otišao u Juventus, ali je Padova tada tražila previše za mladog igrača, baš kao što je i Sporting za 16-godišnjeg Kristijana Ronalda. Naravno, dugo smo jurili i Franćeska Totija, ali on nikada nije želio da napusti Romu”, dodao je Galjani.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve