Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Gaćinović najbliži klupi Dečića, klub razgovarao i sa Radojičićem

Riječ je o čovjeku iza kojeg je bogata trenerska karijera

Pedeset šestogodišnji trener iz Trebinja, Vladimir Gaćinović, najozbiljniji je kandidat da preuzme klupu Dečića – saznaje Pobjeda.

Tuzani su počeli sezonu sa Vladimirom Jankovićem koji je smijenjen u momentu kada je bi prvi na tabeli. Kormilo je polovinom septembra preuzeo Nebojša Jandrić, ali nije ispunio očekivanja. O tome svjedoči činjenica da je ekipa skliznula na treće mjesto, a kolo prije kraja jesenjeg dijela prvenstva zaostaje devet bodova za vodećom Budućnosti, odnosno šest za drugoplasiranom Sutjeskom.

Sa Jandrićem na čelu tima, Dečić je izborio plasman u polufinale Kupa, ali je poprilično zaostao u borbi za titulu, što su bile ambicije kluba pred početak trke u Meridianbet 1. CFL.

Neubjedljive partije, uz slabije rezultate, natjerale su Upravu da ponovo razmisli o promjeni šefa stručnog štaba.

Pobjeda saznaje da je sportski sektor razgovarao sa Nikšićaninom – Draganom Gagom Radojičićem, da je u opticaju i nekadašnji crnogorski reprezentativac – Radoslav Batak, ali i da je u ovom trenutku Gaćinović prva opcija.

Riječ je o čovjeku iza kojeg je bogata trenerska karijera. Počeo je u matičnom Leotaru, radio u Vojvodini (mlađe kategorije i pomoćnik u seniorskom pogonu), bio u Spartaku iz Subotice i Radničkom iz Niša.

Prethodno je napravio odlične rezultate sa Novim Pazarom sa kojim se iznenada rastao u oktobru, kako je naveo – iz privatnih razloga.

Gaćinović je bio prisutan u crnogorskom fudbalu kada je vodio Igalo u nižem rangu, a sada bi mogao da preuzme Dečić sa kojim bi imao šansu da pojuri prvi trofej u klupskoj istoriji.

Tuzani sjutra sa Mornarom igraju posljednju utakmicu polusezone, a nakon toga će se gotovo sigurno pozdraviti sa Jandrićem.

Novi trener imaće širinu u pravljenju ekipe, kao i kompletne zimske pripreme za uigravanje pred start proljećne polusezone.

Agilno rukovodstvo planiralo je da fudbaleri glavnu fazu trenažnog procesa tokom zime sprovedu u Antaliji.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve