Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

G-unit ponovo najbolji u Golubovcima

Učešće u glavnom žrijebu je uzelo 12 ekipa, a cijeli turnir je obilovao neizvjesnim mečevima – čak 4 basketa su riješena nakon produžetaka

Završena je prva stanica 3×3 Montenegro 2K22 ljetnje turneje. Zbog velikog interesovanja za turnir u Golubovcima, igrale su se kvalifikacije. U ‘knockout’ sistemu, najbolje su se snašle ekipe Donja i Kiša metaka, koje su izborile plasman u glavni žrijeb.

Učešće u glavnom žrijebu je uzelo 12 ekipa, a cijeli turnir je obilovao neizvjesnim mečevima – čak 4 basketa su riješena nakon produžetaka.

Za pamćenje će ostati dvojka uz faul Luke Poje za pobjedu protiv NLO, kao i nestvaran ‘comeback’ mlade ekipe Slobode, u režiji Đorđija Otaševića, koji je prvo pogodio dvojku za produžetke, a u produžecima dva puta bio siguran sa linije penala za pobjedu i plasman svoje ekipe u polufinale.

Pored neizvjesnih završnica i odlučujućih šuteva, publika u Mojanovićima je imala priliku da vidi i veliki broj atraktivnih poteza, u kojima je prednjačio Aleksa Vujadinović – nova akvizicija G-unit-a.

Uz Slobodu i G-unit, u polufinalu su se našle i ekipe Podgorica i Danilovgrad. Sloboda je srušila još jednog favorita – ekipu Danilovgrada, rezulatatom 21:16, a G-unit je lako savladao Podgoricu (21:11).

Otašević i ekipa nisu imali snage za još jednu senzaciju – u finalu je bila bolja ekipa G-unit (18:15), koja je i pored promjene u timu (Vujadinović umjesto Vladimira Tomaševića), najavila najviše ambicije i na ostalim turnirima.

Sljedeća stanica 3×3 Montenegro turneje je u Pljevljima. Baci drogu u koš 2K22 turnir održaće se u petak i subotu, 29-30. jula.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve