Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Futsaleri na turniru u Poreču: Pripreme za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo

Selektor Sveto Ljesar odlučio se za 15 igrača koji će predstavljati našu zemlju na tom turniru. Crna Gora će igrati u grupi A, sa Maltom, San Marinom i Saudijskom Arabijom

Futsal reprezentacija Crne Gore nastupiće od 2. do 6. septembra na međunarodnom turniru u Poreču.

Selektor Sveto Ljesar odlučio se za 15 igrača koji će predstavljati našu zemlju na tom turniru.

Na spisku su Irhad Popović, Arnes Lolović, Kenan Tafić (KMF Ulcinj), Igor Knežević (KMF Pruška), David Puletić, Lazar Kostić, Marko Labović, Miloš Koprivica, Nikola Mijušković, Srđan Drašković (KMF Onogošt), Pavle Vukčević (KMF Titograd), Srđan Petrušić, Željko Lješković (Sutjeska), Edin Fici (KMF Otrant) i Stefan Vlaović (KMF Studentski centar).

Crna Gora će igrati u grupi A, sa Maltom, San Marinom i Saudijskom Arabijom.

– Odlučili smo da prihvatimo poziv za turnir A selekcija u Poreču, a da na njega odvedemo ekipu sastavljenu od igrača 2002. godište. Razlog za to je što ova generacija početkom novembra igra prvu rundu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, dok će ,,A“ selekcija prvo zvanično takmičenje imati za godinu i po. U ovom periodu, zbog situacije sa Covid 19 virusom, jako je teško doći do kvalitetnih protivnika za prijateljske utakmice, tako da nam je ovaj turnir odlična prilika za što bolju pripremu za predstojeće obaveze. Ovo je ekipa jako talentovanih i dobrih momaka, koji pokazuju da stalno napreduju i da crnogorski reprezentativnih futsal u perspektivi na njih može ozbiljno da računa, kazao je selektor Ljesar.

Naša futsal selekcija danas će u Nikšiću početi pripreme za turnir u Poreču.

Raspored

2. septembar
15.30 – Crna Gora – Malta

3. septembar
12.30 – Crna Gora – San Marino

4. septembar
12.30 – Saudijska Arabija – Crna Gora

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve