Nedjelja, 5 Februara, 2023
Rubrika:

Futsal: Ljesar pozvao 14 igrača

Pripreme za turnir Crna Gora će početi danas u Tivtu, gdje će se zadržati do 20. oktobra. Dan kasnije ekipa putuje za Baku, koji će biti domaćin turnira

Selektor futsal reprezentacije Crne Gore Sveto Ljesar objavio je spisak igrača koji konkurišu za nastup na turniru glavne runde kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, koji se održava u Azerbejdžanu.

Futsal, Foto: Fscg.me

Ljesar se odlučio za 14 igrača – golmani: Milun Sekulić, Dragoljub Despotović (Titograd), Danilo Vučetić (Brskovo); igrači: Eldin Ćorović, Nikola Minić, Nikola Vidaković (Brskovo), Petar Perošević, Marko Spasojević, Ilija Mugoša, Ivan Mugoša, Aleksandar Obradović (Titograd), Jovan Popović (Studenski dom), Luka Vuletić, Vaso Dubak (Kataro 2019).

Pripreme za turnir Crna Gora će početi danas u Tivtu, gdje će se zadržati do 20. oktobra. Dan kasnije ekipa putuje za Baku, koji će biti domaćin turnira.

U prvom kolu, 23. oktobra od 17 časova, Crna Gora se sastaje sa Slovačkom. Dan kasnije, od 20 časova, na programu je duel sa Azerbejdžanom, dok će u posljednjem kolu, 26. oktobra od 17 časova, naša reprezentacija igrati sa Moldavijom.

Plasman u elitnu rundu kvalifikacija izboriće dvije najbolje plasirane ekipe iz grupe.

IzvorFSCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve