Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Futsal: Ekonomisti i Studentski dom Nikšić u četvrtfinalu Studentske lige

Studentski dom iz Nikšića, uz dosta muke, preokretom u drugom poluvremenu, uspio je da savlada kolege sa FTH Kotor rezultatom 3:2, pa je zahvaljujući boljem međusobnom duelu od ekipe UDG 1 uspio da obezbijedi plasman u četvrtfinale

Odigrani su mečevi trećeg kola Studentske lige Crne Gore u futsalu.

Najzanimljivije je bilo u grupi D, gdje je odigrano posljednje kolo grupne faze.

Studentski dom iz Nikšića, uz dosta muke, preokretom u drugom poluvremenu, uspio je da savlada kolege sa FTH Kotor rezultatom 3:2, pa je zahvaljujući boljem međusobnom duelu od ekipe UDG 1 uspio da obezbijedi plasman u četvrtfinale.

U drugom susretu ove grupe UDG1 je golom Lukovića u posljednjim trenucima meča savladao favorizovani Ekonomski fakultet 5:4 ali ipak im to nije bilo dovoljno za prolaz u eliminacionu fazu.

U grupi A još jedna goleada ekipe Studentskog doma PG. Oni su savladali ekipu Pravnog fakulteta rezultatom 12:1 a briljirao je Ljubo Konatar sa čak pet postignutih golova.

Mašinski fakultet je u grupi B u finišu meča protiv Fakulteta za poslovnu ekonomiju i pravo iz Bara ispustio dva gola prednosti pa se na kraju morao zadovoljiti podjelom bodova. Meč je završen rezultatom 3:3.

U grupi C, Pomorski fakultet je tek u drugom poluvremenu slomio otpor posljednjeplasiranog Metalurško-tehnološkog fakulteta. Na kraju ubjedljivih 7:2 uz het-trik Vuksanovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve