Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Fudbalerke igraju istorijski meč: Poznajemo BiH, vjerujemo u pobjedu

Nakon suspenzije Rusije, otvorila se mogućnost da ekipa Mirka Marića osvoji drugo mjesto u grupi, iza neprikosnovene Danske

Crnogorske fudbalerke pripremaju se u Podgorici za veliki meč protiv Bosne i Hercegovine u kojem bi pozitivnim rezultatom mogle da se približe plasmanu u baraž za Svjetsko prvenstvo.

Nakon suspenzije Rusije, otvorila se mogućnost da ekipa Mirka Marića osvoji drugo mjesto u grupi, iza neprikosnovene Danske.

“Bosna i Hercegovina je veoma kvalitetan rival. Znamo ih dobro, igrali smo sa njima i prijateljske utakmice prije početka kvalifikacija. Očekujem da ostvarimo istorijsku pobjedu, koja bi nas odvela u baraž za Svjetsko prvenstvo. Nadam se da ćemo se dobro pripremiti i ispuniti očekivanja stručnog štaba, kao i nas igračica“, istakla je Aleksandra Popović.

Dobrom rezultatu nada se i igračica grčke Dokse Milica Radunović.

“Reprezentacija Bosne i Hercegovine ima odličan tim. Međutim, bićemo spremne za predstojeću utakmicu. Mogu da obećam da ćemo dati maksimum i nadam se da će to biti dovoljno da ostvarimo pobjedu.Vjerujem da ćemo osvojiti drugo mjesto u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo”, poručila je Milica Radunović.

Crna Gora i Bosna i Hercegovina snage će odmjeriti sljedećeg utorka na terenu u Kampu FSCG na Starom aerodromu od 14 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve