Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Fudbalerima Intera zabranjeno da se odazovu reprezentacijama

Inter je danas saopštio da su zaraženi Stefan de Vrej i Matijas Vesino, nakon što je nedavno potvrđeno da su na korona virus pozitivni Danilo Dambrozio i Samir Handanović

Fudbalerima Intera zabranjeno je da putuju na utakmice svojih reprezentacija, nakon što su u ekipi potvrđena nova dva slučaja zaraze korona virusom, a njihova utakmica sa Sasuolom u Seriji A je odgođena.

Inter je danas saopštio da su zaraženi Stefan de Vrej i Matijas Vesino, nakon što je nedavno potvrđeno da su na korona virus pozitivni Danilo Dambrozio i Samir Handanović.

Lokalne zdravstvene vlasti odlučile su da na četiri dana zabrane treninge Intera, čijim igračima je zabranjeno da putuju na predstojeće utakmice reprezentacija u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

Inter je naveo da su De Vrij i Vesino juče testirani i da se nalaze u svojim kućama u karantinu.

“Po informaciji o novim pozitivnim slučajevima, lokalne zdravstvene vlasti Milana odlučile su da odmah suspenduju sve aktivnosti ekipe u naredna četiri dana, zaključno sa nedjeljom, 21. martom. Utakmica Inter-Sasuolo, koja je trebalo da bude odigrana 20. marta, odgođena je. Uvedena je zabrana igračima da se odazovu na pozive reprezentacija”, navodi se u saopštenju.

Inter je naveo da će u ponedjeljak 22. marta ekipa ponovo biti testirana, uoči eventualnog povratka na treninge.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve