Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Fudbaler Ajaksa na putu oporavka: Abdelhak Nuri izašao iz kome poslije skoro tri godine

Nuri i dalje ne može da priča, komunicira dizanjem obrva, a možda je najljepša stvar što je ponovo u stanju da gleda fudbal

U danima kada se o fudbalu najviše govori kroz prizmu virusa korona, iz Amsterdama je stigla lijepa vijest. Fudbaler Ajaksa Abdelhak Nuri probudio se iz kome u kojoj je bio od jula mjeseca 2017. godine, objavio je njegov brat.

Nuri, Foto: Skysports.com

Nuri i dalje ne može da priča, komunicira dizanjem obrva, a možda je najljepša stvar što je ponovo u stanju da gleda fudbal…

“Dugo nije bio kod kuće, sada je sa nama i svi brinemo o njemu. Moram reći da od kada je ovdje, a ne u bolnici, sve je daleko bolje. Svjestan je gdje se nalazi, u poznatom je okruženju sa svojom porodicom. Nije više u komi, ali i dalje ne može sam da se brine o sebi”, kaže brat fudbalera.

Nuri je pretrpio ozbiljno i trajno oštećenje mozga, nakon što je u julu 2017. godine kolabirao na terenu tokom prijateljske utakmice sa Verderom.

Ajaks je nakon incidenta priznao da nije imao adekvatnu ljekarsku pomoć na terenu i prihvatio je odgovornost za posljedice.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve