Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Fudbal, a kao da je rukomet: Italijanski klub primio 20 golova (VIDEO)

U meču koji je rezultatski više ličio na rukomet ili vaterpolo, domaći tim je čak 16 pogodaka zabio u prvom poluvremenu.

Utakmica niže Italijanske lige između ekipe Kunea i Pro Pjaćence juče je izazvala veliku pažnju jer je rezultat na istoj glasio 20:0.

Foto: Youtube.com

U meču koji je rezultatski više ličio na rukomet ili vaterpolo, domaći tim je čak 16 pogodaka zabio u prvom poluvremenu.

Pro Pijaćenca je igrala sa omladincima i sa samo osam igrača koji su imali od 16 do 19 godina, a sve s ciljem da ih ne izbace iz prvenstva, pošto su “glavni” igrači u štrajku zbog neisplaćenih dugovanja.

Bilo je upitno odigravanje utakmice, ali su se gosti nekako uspjeli sakupiti i izaći na megdan jačem rivalu, koji nije imao milosti i obzira, pa je pokušavao da postigne što više pogodaka.

Naravno, utakmica je izazvala dosta negativnih reakcija, a italijanski savez je zabrinut zbog ovakvih dešavanja, a danas je objavljen i video ove nevjerovatne utakmice.

Na videu možete vidjeti  kako je nemoćno izgledala Pro Pjaćenca juče i kako je uspjela da za 45 minuta primi  čak 16 golova…

Naravno, nije da ranije nije bilo sličnih situacija, kao npr  meč Kupa u Peruu, gdje je Santa Rosa savladala Valje Real s nevjerovatnih 22:0 i dovela golmana gostujućeg tima do suza.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve