Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

FSS u nedjelju ili ponedjeljak bira Tumbakovića

Sa Tumbakovićem je pregovarao Nenad Bjeković, potpredsjednik srpske kuće fudbala i dugogodišnji sportski direktor Partizana

Ljubiša Tumbaković dobio je podršku članova Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije na sjednici u srijedu, ali preostaje da se donese konačna odluka o njegovom izboru za selektora.

Foto: Aljazeera.net

Nova sjednica vodećih ljudi FS Srbije trebalo bi da se održi u nedjelju ili u ponedjeljak pošto se definišu svi detalji saradnje sa najtrofejnijim trenerom u istoriji Partizana i doskorašnjim selektorom Crne Gore. Prije toga, zvaničan predlog trebalo bi da uputi Stručni odbor FSS na čijem je čelu Ilija Petković, prenosi “Sportski žurnal”.

Sa Tumbakovićem je pregovarao Nenad Bjeković, potpredsjednik srpske kuće fudbala i dugogodišnji sportski direktor Partizana.

Novi selektor će posle izbora i promocije izabrati saradnike i odmah zasukati rukave, odnosno početi razgovore sa reprezentativcima, pogotovo onima koji se nijesu odazivali na pozive Mladena Krstajića poput Luke Milivojevića i Matije Nastasića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve