Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

FSCG: Zanimljiva borba za najboljeg strijelca crnogorske lige

Fudbaleri Budućnosti Igor Ivanović i Draško Božović, igrači Sutjeske Božo Marković i Marko Ćetković, Velizar Janketić iz Rudara i Boban Đorđević sa po devet postignutih golova dijele čelnu poziciju na listi strijelaca

Zanimljiva borba vodi se za najboljeg strijelca Prve Telekom crnogorske fudbalske lige.

Božović, Foto: FK Budućnost

Fudbaleri Budućnosti Igor Ivanović i Draško Božović, igrači Sutjeske Božo Marković i Marko Ćetković, Velizar Janketić iz Rudara i Boban Đorđević sa po devet postignutih golova dijele čelnu poziciju na listi strijelaca.

Đorđević je u jesenjem dijelu šampionata nastupao za Grbalj.

Gol manje postigli su Panajotis Moraitis iz Budućnosti, fudbaler Rudara Vule Vujačić, članovi Sutjeske Damir Kojašević i Stefan Nikolić, napadač Koma Sava Gardašević i Boris Kopitović, koji je u jesnjem dijelu prvenstva igrao za Petrovac.

Vezista Petrovca Miloš Kalezić sedam puta upisao se u listu strijelaca, a po šest puta Petar Grbić i Dušan Stojiljković iz Budućnosti, Goran Vujović iz Koma i Nikola Vujnović iz Podgorice.

Po pet golova postigli su Milan Đurišić iz Iskre, Žarko Popović iz Koma, fudbaleri Podgorice Jovan Vujović, Šaleta Kordić, Balša Sekulić, Marko Vučić iz Sutjeske i Tiago Rodrigues Faria iz Rudara.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve