Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

FSCG: UEFA licencu zatražilo devet klubova

Crna Gora će, kao i prethodnih godina, imati jednog predstavnika u kvalifikacijama za UEFA Ligu šampiona, tri predstavnika u kvalifikacijama za UEFA Ligu Evrope i jednog predstavnika u UEFA Ligi šampiona za žene

Pozivom klubovima da dostave prijavu Odjeljenje za licenciranje FSCG počelo je četrnaestu sezonu licenciranja klubova za UEFA takmičenja za sezonu 2020/21.

Foto: Ilustracija

U skladu sa propisanim rokom, do 15.01.2020. godine, prijavu za UEFA licencu dostavilo je devet klubova: FK „Sutjeska“, FK „Budućnost“, FK „Zeta“, OFK „Titograd“, FK „Podgorica“, FK „Iskra“, OFK „Petrovac“, FK „Breznica“ i ŽFK „Mladost 2015“.

FSCG će ove sezone po prvi put sprovesti postupak licenciranja za takmičenje u UEFA Ligi šampiona za žene.

Komisija za licenciranje odluku o UEFA licencama donijeće krajem aprila.

Crna Gora će, kao i prethodnih godina, imati jednog predstavnika u kvalifikacijama za UEFA Ligu šampiona, tri predstavnika u kvalifikacijama za UEFA Ligu Evrope i jednog predstavnika u UEFA Ligi šampiona za žene.

Proces licenciranja za UEFA takmičenja biće sproveden u skladu sa izmijenjenim i dopunjenim Pravilnikom o licenciranju klubova FSCG za klupska takmičenja u organizaciji UEFA, usvojenim na sjednici Izvršnog odbora FSCG 27.12.2019. godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve