Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

FSCG: Održan seminar edukatora trenera u Kijevu

Prestižni seminar odnosio se na elaboraciju novog sistema edukacije edukatora trenera po novom modelu realnog učenja, koji se realizuje i koji će se primjenjivati u edukaciji trenera na svim nivoima za sticanje UEFA licenci, u centrima za edukaciju trenera matičnih saveza

Delegacija Centra za edukaciju trenera FSCG, koju su činili direktor dr Niko Raičković, sekretar i predavač Boris Ljutica, predavač iz oblasti kondicije dr Kosta Goranović, kao i predavači Miodrag Džudović i Željko Ćetković, boravili su od 20. do 24. oktobra u Kijevu, na seminaru edukacije i usavršavanja edukatora trenera u organizaciji Evropske fudbalske asocijacije (UEFA).

Delegacija, Foto: Fscg.me

Prestižni seminar odnosio se na elaboraciju novog sistema edukacije edukatora trenera po novom modelu realnog učenja, koji se realizuje i koji će se primjenjivati u edukaciji trenera na svim nivoima za sticanje UEFA licenci, u centrima za edukaciju trenera matičnih saveza.

Rad seminara je bio  koncipiran na konstatnoj interakciji i u radionicama zemalja učesnica, a crnogorska delegacija je imala značajno i odlično ocijenjeno učešće tokom seminara, u svim aktivnostima, posebno u dijelu prezentacije rada, kako na teorijskoj tako i na praktičnoj osnovi.

Na seminaru su, osim učesnika iz zemlje domaćina, učestvovali su i delegacije fudbalskih saveza iz Finske, Bjelorusije, Srbije, Estonije i Litvanije.

IzvorFSCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve