Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

FSCG: Jedinstvo kažnjeno sa tri meča bez publike

Do incidenta na utakmici između Jedinstva i Arsenala došlo je poslije utakmice, a po tvrdnjama Tivćana trener Radisav Dragićević povrijeđen je u napadu flašama i upaljačima koji su doletjeli sa tribina, kao i da su igrači u jednom trenutku bili izloženi fizičkom napadu pojedinih navijača, koji su izašli na teren

Fudbaleri Jedinstva odigraće sljedeće tri utakmice na svom terenu bez prisustva publike, odlučila je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore.

Postupajući po prijavi Komisije za bezbjednost i sigurnost, Bjelopoljci su kažnjeni zbog slabe organizacije i nereda navijača na utakmici 28. kola Druge lige protiv Arsenala.

Na taj način Jedinstvo je počinilo prekršaj iz člana 74 stav 1 Disciplinskog pravilnika FSCG.

Do incidenta na utakmici između Jedinstva i Arsenala došlo je poslije utakmice, a po tvrdnjama Tivćana trener Radisav Dragićević povrijeđen je u napadu flašama i upaljačima koji su doletjeli sa tribina, kao i da su igrači u jednom trenutku bili izloženi fizičkom napadu pojedinih navijača, koji su izašli na teren.

Iz Jedinstva su saopštili da je sjajnu atmosferu poremetila kratkotrajna čarka među navijačima koja je brzom reakcijom policije, redara kao i predstavnika kluba, vrlo brzo smirena.

Derbi Druge lige završen je neriješenim rezultatom 1:1.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve