Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

FSCG: Intezivni radovi na četiri stadiona

Reflektori će uskoro zasijati i na ,,Trešnjici“. Radovi na postavljanju reflektora, koji su dio projekta koji je FSCG pokrenuo početkom godine, odvijaju se po planu, tako da će stadion u Golubovcima uskoro biti još jedan u nizu na kojem će biti mogućnosti za odigravanje utakmica u večernjem terminu

Na stadionima u Danilovgradu, Golubovcima, Donjoj Gorici i na Zlatici u toku su intenzivni građevinski radovi.

foto Fscg.me

Stadion FK Iskra u narednim mjesecima dobiće novu zapadnu tribinu, novu prirodnu podlogu sa sistemom za navodnjavanje na glavnom terenu i novi teren sa vještačkom travom.

Budući da na stadionu ,,Braće Velašević“ već postoji reflektorsko osvjetljenje, završetkom najnovije investicije, u kojoj učestvuje i Fudbalski savez Crne Gore, Danilovgrad će dobiti reprezentativan sportski objekat.

Reflektori će uskoro zasijati i na ,,Trešnjici“. Radovi na postavljanju reflektora, koji su dio projekta koji je FSCG pokrenuo početkom godine, odvijaju se po planu, tako da će stadion u Golubovcima uskoro biti još jedan u nizu na kojem će biti mogućnosti za odigravanje utakmica u večernjem terminu.

Najveći obim radova trenutno je na ,,DG areni“ u Donjoj Gorici. Izvode se završni radovi na postavljanju reflektora u sklopu projekta koji skoro u cjelosti finansira FSCG, ali je i počela izgradnja nove tribine.

I na stadionu Koma na Zlatici u toku su radovi na postavljanju reflektorskog osvjetljenja. Radi se takođe o investiciji koja je dio projekta FSCG o osvjetljavanju crnogorskih terena.

Izvorfscg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve