Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

FK Jezero demantovao Petrovac: Nije istina da ste vrijeđani u Beranama

''Isprovocirani nekorektnim saopštenjem naših kolega iz FK Petrovac želimo da saopštimo da su neistinite njihove tvrdnje da su na nacionalnoj osnovi vrijeđani od strane bilo koga kada je FK Jezero bilo domaćin''

Iz Fudbalskog kluba Jezero reagovali su na saopštenje FK Petrovac u kojem se klub s Primorja izvinio Plavljanima zbog skandaloznih, nacional-šovinističkih poruka na prvenstvenoj utakmici u subotu, ali i naveo kako su na meču koji je odigran u Beranama s istim rivalom ,,žestoko izvrijeđani na vjerskoj osnovi“ i da im je psovana ,,srpska majka“.

– Uprava FK Jezero Plav je ponašanjem nakon sramotnih događaja na utakmici sa FK Petrovac htjela da da doprinos smirivanju tenzija na crnogorskoj fudbalskoj sceni i u tom kontekstu je izdato više nego korektno saopštenje. Nažalost, isprovocirani nekorektnim saopštenjem naših kolega iz FK Petrovac želimo da saopštimo da su neistinite njihove tvrdnje da su na nacionalnoj osnovi vrijeđani od strane bilo koga kada je FK Jezero bilo domaćin. Odnosi između klubova se ne grade tako što se, umjesto ograđivanja od šovinističkog ponašanje članova njihove uprave i dijela navijača, iznose netačne tvrdnje i pokušava pravdati sramotno ponašanje – navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će Jezero nastaviti da korektno i sportski predstavlja taj grad, i da marljivo doprinosi popularizaciji fudbala u svakom dijelu države.

“Ovim saopštenjem stavljamo tačku na dalju polemiku o ovom nemilom događaju, vjerujemo da ćemo u nastavku prvenstva svjedočiti kvalitetnim fudbalskim predstavama i prijateljskoj atmosferi na tribinama,” zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mirsad
02.11.2022-10:21 10:21

Dragi Plavljani, nećete svedočiti normalnom ponašanju navijača iz sredina sličnoj Petrovcu. U ovakvoj Crnoj Gori, ne. Kao ni mi u Srbiji.