Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Finale Lige šampiona: Leka danas za evropsku krunu

Ekipa crnogorskog reprezentativca (nije uspio da se upiše u strijelce, u drugoj četvrtini ušao u probleme sa ličnim greškama) je u polufinalu srušila Barselonetu (12:10), dok su Mađari bili bolji od Breše (14:12)

Aleksandar Ivović stigao je na korak do krune šampiona Starog kontinenta. Njegov Pro Reko će u finalu F8 Lige šampiona u Beogradu igrati protiv FTC-a (nedjelja, 20.30h).

Ekipa crnogorskog reprezentativca (nije uspio da se upiše u strijelce, u drugoj četvrtini ušao u probleme sa ličnim greškama) je u polufinalu srušila Barselonetu (12:10), dok su Mađari bili bolji od Breše (14:12).

Reko, koji će sjutra igrati za devetu titulu prvaka Evrope, prvu od 2015, do trijumfa je vodio Dušan Mandić sa četiri gola.

I drugo polufinale bilo je zanimljivo FTC je poveo 4:0, italijanski tim je imao nekoliko šansi za preokret, ali je šampion iz 2019. uspio da odbrani trijumf.

Za peto mjesto u Beogradu će se danas boriti Hanover i Jug. Njemci su bili bolji od Olimpijakosa (10:8) uz šest golova našeg bivšeg reprezentativca Aleksandra Radovića i jedan Draška Brguljana. Hrvatski tim je bio bolji od Marseja (16:13) za koje se jednom u listu strijelaca upisao Bogdan Đurđić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve