Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Filipovski poštuje Mornar: Moramo da spriječimo njihove šuteve za tri poena

Trener crno-bijelih Sašo Filipovski apostrofirao je na odličnom šutu za tri poena, kao adutu Barana

Partizan je podigao formu u posljednjih nekoliko utakmica, ali sa velikim respektom i poštovanjem dolazi na megdan Mornaru.

Filipovski, Foto: Starsport

Trener crno-bijelih Sašo Filipovski apostrofirao je na odličnom šutu za tri poena, kao adutu Barana.

“Iskoristili smo ovu pauzu za dodatan rad, radili smo na osnovama igre, na odbrani i napadu. Zadovoljni smo ovim periodom. U Baru nas čeka neugodan protivnik, sa igračima koji su odlični napadači i moraćemo da čuvamo njihove šuteve za tri poena. Čeka nas veliki izazov i da bismo pobijedili, potrebno je da igramo vrlo dobru odbranu svih 40 minuta i da imamo visoku koncentraciju. Moramo da igramo timski i daćemo sve od sebe, ali poštujemo ekipu iz Bara koja ima iskustva i širinu u igri”, rekao je Filipovski.

Bekove Mornara istakao je i košarkaš Partizana Markus Pejdž.

“U ABA ligi smo izgubili od Crvene zvezde i želimo da se vratimo na pobjednički kolosijek. Mornar je dobar tim. Pravili su nam probleme tokom priprema. Imaju dosta dobrih bekova, a i visokih igrača takođe. Dobri su šuteri, odličan napadački tim. Moramo biti precizni u odbrani i u odabiru načina odbrane. Znamo koje stvari u njihovih igri moramo da spriječimo. Pokušaćemo da ne uđemo u meč sa mnogo poena, zato što je to stil koji njima odgovara. Trenirali smo dobro. Sklapamo plan utakmice i nadam se da ćemo ga uspješno sprovesti u djelo”, kazao je Pejdž.

Mornar i Partizan igraće sjutra od 19 sati u dvorani “Topolica”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve