Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

FIFA pokrenula postupak protiv Srbije

Nakon što je pokrenuta istraga protiv Srbije zbog zastave sa mapom Kosova u srpskoj svlačionici sada se pokreće postupak zbog duela sa Švajcarskom

Nove nevolje za Srbiju pošto je FIFA pokrenula još jednu istragu protiv Fudbalskog saveza Srbije i protiv srpske reprezentacije.

Nakon što je pokrenuta istraga protiv Srbije zbog zastave sa mapom Kosova u srpskoj svlačionici sada se pokreće postupak zbog duela sa Švajcarskom.

“Disciplinska komisija FIFA pokrenula je postupak protiv Fudbalskog saveza Srbije zbog potencijalnih povreda članova 12 (neprilično ponašanje igrača i službenih lica), 13 (diskriminacija) i 16 (red i bezbjednost na utakmicama) na meču Srbija – Švajcarska odigranom 2. decembra”, navodi se u saopštenju FIFA.

Na meču Srbije i Švajcarske viđeno je mnogo buke i incidenata, kako prije, tako i tokom i poslije meča, kako na terenu tako i na tribinama, pa čak i van stadiona gdje je zabilježena tuča srpskih i albanskih navijača.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
05.12.2022-16:34 16:34

Sta se moze vise ocekivati od srbijanaca..cisti primitivizam..dobro je sto nijesu nekog i ubili..nacizam..je prava uzas.

COL
05.12.2022-19:37 19:37

a đe njih oni su aperisani…