Nedjelja, 5 Februara, 2023
Rubrika:

Fifa odlučila, Brazil i Argentina moraju na teren

''Disciplinska komisija Fife je odlučila da se meč igra, a mjesto i vrijeme odigravanja biće naknadno određeni'', objavila je Fifa

Fifa je donijela odluku – Brazil i Argentina moraju da odigraju kvalifikacionu utakmicu za Svjetsko prvenstvo, koja je prvobitno prekinuta zbog ulaska brazilskih zdravstvenih radnika na teren.

Sve se dogodilo u septembru prošle godine kada je meč završen već poslije pet minuta jer je utvrđeno da četiri argentinska igrača nemaju dozvolu za boravak u Brazilu.

Prema zdravstvenim protokolima u Brazilu koji su tada bili na snazi, četiri argentinska igrača koji igraju u engleskim klubovima – Emilijano Buendija, Emilijano Martines, Đovani lo Selso i Kristijan Romero – morali su prije izlaska na teren da provedu dvije sedmice u izolaciji, što nije bio slučaj.

“Disciplinska komisija Fife je odlučila da se meč igra, a mjesto i vrijeme odigravanja biće naknadno određeni”, objavila je Fifa.

I Brazil i Argentina su već osigurali plasman na SP u Kataru, a dok kraja južnoameričkih kvalifikacija su ostala još dva kola.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve