Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

FIBA odlučila: Crna Gora u Pou nastavlja pohod ka Eurobasketu

“Crvene” očekuju dva izuzetno važna meča prvi je na programu 26. novembra protiv Njemačke, a 29. novembra protivnik je Velika Britanija. Upravo bi ovaj drugi duel mogao da bude i presudan za odlazak na šampionat Starog kontinenta

Fiba je odlučila ko će biti domaćin “mjehura” u kojima će se igrati kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2022. godine. Grupa G u kojoj je Crna Gora igraće se u francuskom Pou u novembru.

Košarkaši, Foto: FIBA

“Crvene” očekuju dva izuzetno važna meča prvi je na programu 26. novembra protiv Njemačke, a 29. novembra protivnik je Velika Britanija. Upravo bi ovaj drugi duel mogao da bude i presudan za odlazak na šampionat Starog kontinenta.

Da podsjetimo, izabranici Boška Radovića su u prvom prozoru savladali Britance u Podgorici, dok su izgubili od Francuske u gostima.

Novembarski prozor u grupi A (Španija, Izrael, Poljska i Rumunija) će se igrati u Valensiji, grupi B (Estonija, Italija, Rusija, S. Makedonija) u Talinu, grupi C (Litvanija, Danska Belgija, Češka) u Viljnusu.

Domaćin grupe D (Turska, Hrvatska, Švedska, Holandija) će biti Istanbul, grupe F (Slovenija, Mađarska, Ukrajina, Austrija) Ljubljana, a grupe H (BiH, Letonija, Bugarska, Grčka) Sarajevo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve