Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

FIBA LŠ: Mornar u Turskoj se sprema za Crvenu zvezdu

Izabranici Mihaila Pavićevića su još prije dva kola izgubili šansu da se plasiraju u Top 16 fazu, pa će i večeras iskusni stručnjak rotirati

Jugoistočna Anadolija posljednja stanica “mornara” u ovosezonskoj evropskoj plovidbi. Košarkaši Mornara večeras (18.30h) na zatvaranju grupne faze Lige šampiona gostuju Gacijantepu.

Pavićević, Foto: Mornar/Media pro

Izabranici Mihaila Pavićevića su još prije dva kola izgubili šansu da se plasiraju u Top 16 fazu, pa će i večeras iskusni stručnjak rotirati.

Nakon što su se autobusom vratili sa posljednjeg gostovanja u ABA ligi (Zadar) Barani su u nedjelju ujutro otputovali u Istanbul, a pa u večernjim satima nastavili do Gacijantepa.

Slično kao protiv Nimburka šansu će vjerovatno dobiti rezerve i igrači koji nijesu imali veliku minutažu do sada. Vjerovatno je u glavama svih u redovima Mornara naredni izazov u regionalnom takmičenju derbi za plej-of protiv Crvene zvezde u Baru.

“Odigraćemo punom snagom, kao i uvijek kada je Mornar u pitanju. Ne znam koliku ću minutažu imati, ali ma kolika bila, trudiću se da opravdam povjerenje trenera Pavićevića”, rekao je krilni centar Vukota Pavić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve