Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

FIBA Eurokup: Pobjeda, osveta i nova injekcija samopouzdanja

Četa Mihaila Pavićevića večeras (19h) dočekuju Bahčešehir u četvrtoj rundi Fibinog Evrokupa. Barani će igrati za treći trijumf u sezoni kojom bi odškrinuli vrata naredne runde, ali i revanširali turskoj ekipi za poraz u prvom krugu u Istanbulu

Rane iz poraza u crnogorskom derbiju u ABA ligi košarkaši Mornar Barskog zlata pokušaće da izliječe u takmičenju u kojem im ide ove sezone.

Četa Mihaila Pavićevića večeras (19h) dočekuju Bahčešehir u četvrtoj rundi Fibinog Evrokupa.

Barani će igrati za treći trijumf u sezoni kojom bi odškrinuli vrata naredne runde, ali i revanširali turskoj ekipi za poraz u prvom krugu u Istanbulu.

– Da bismo savladali Bahčešehir moraćemo da zaigramo mnogo bolje nego u drugom poluvremenu protiv Budućnosti, nema dilemu Marko Jeremić.

Drugo poluvrijeme u Istanbulu protiv neporaženog Bahčešehira na neki način označilo je buđenje ”mornara” koji iz meča u meč imaju veoma dobre momente. Međutim, tako se mora igrati u kontinuitetu.

– Ohrabruje to što se naša forma podiže, što dobro radimo na treninzima i što smo uvjereni u svoju snagu. A, pobjede u Fiba Evrokupu daju podsticaj za ABA ligu, zbog toga je ovaj meč veoma značajan. Ukoliko damo sve od sebe mislim da možemo da pariramo veoma jakoj turskoj ekipi, poentirao je Jeremić.

GRUPA E

Večeras
19.00h    Mornar – Bahčešehir
19.30h    Iraklis – Lejden

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve