Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Fešta u Tuzima: Dečić čeka Jezero pod reflektorima

Više nego dobar start može da kruniše u meču sa starim znancem, ekipom Jezera, na premijeri u Tuzima gdje će večeras premijerno zasijati reflektori. Dečić je prošle sezone igrao sa Jezerom u drugoligaškom rangu, ali su na kraju obje ekipe izborile ulazak u elitu

Dečić je otvorio sezonu senzacionalnom pobjedom protiv Budućnosti, a potom je osvojio bod protiv Iskre, još jednog pretendenta na vrh tabele.

Dečić, Foto: FSCG

Više nego dobar start može da kruniše u meču sa starim znancem, ekipom Jezera, na premijeri u Tuzima gdje će večeras premijerno zasijati reflektori.

“Napokon se prvoligaški fudbal vraća u Tuzi. Spremni su i reflektori, po prvi put će se u našoj opštini igrati u večernjem terminu. Da ugođaj bude potpun, a spektakl zagarantovan, jedino nedostaju naši vjerni navijači, naš dvanaesti igrač. To će biti mali problem, ali se nadam da će se sve brzo vratiti u normalu”, rekao je Kristijan Vuljaj, ofanzivac ekipe koju sa klupe predvodi Edis Mulalić.

Dečić je prošle sezone igrao sa Jezerom u drugoligaškom rangu, ali su na kraju obje ekipe izborile ulazak u elitu.

Uoči novog međusobnog sudara, oba rivala imaju identičan učinak – po četiri boda.

“Jezero je sačuvalo ekipu, a doveli su i pojačanja. Uspješno su započeli misiju u Telekom 1. CFL i siguran sam da će i protiv nas tražiti pozitivan rezultat. Ipak, mi gledamo sebe. U dobroj smo formi, pokazali smo to protiv rivala koji imaju najveće ambicije, a sada to treba da potvrdimo u utakmici sa Plavljanima. Biće teško, ali vjerujem da su svi uslovi za pobjedu na našoj strani”, poručio je Vuljaj.

Jezero se pokazalo konkurentnom ekipom na početku sezone, a o tome svjedoči pobjeda nad Rudarom i remi sa Zetom.

Oba puta su Plavljani bili domaćini u Beranama, a večeras u Tuzima igraće prvi put u ulozi gosta.

“Sigurno je da će ovo biti zanimljiva utakmica, jer smo dobro startovali i Dečić i mi. Idemo u Tuzi da pokažemo da dobri rezultati iz prva dva kola nijesu slučajnost. Znamo da nas očekuje teška utakmica, sa ozbiljnim i ambicioznim protivnikom. Dosta dobro poznajemo Dečić. Ipak, s obzirom na to da su promijenili trenera i nekoliko igrača, biće ovo drugačiji susret od onih koje smo igrali u Drugoj ligi”, kaže kormilar Jezera Milija Savović, koji dodaje:

“Spremni smo, svi igrači su zdravi i jedva čekaju početak utakmice. Svi ulazimo sa pozitivnom energijom u ovaj izazov. Bilo bi lijepo da na pauzu odemo u lijepom raspoloženju”, zaključio je Savović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve