Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Feliksov crveni karton od 2.360.000 eura

Engleski statističari su izračunali podatke o tome koliko će crveni karton na meču protiv Fulama koštati Čelsi i došlo do nevjerovatnog podatka

Žoao Feliks neće po dobrom pamtiti debi u Premijer ligi, ali neće ni Čelsi. Engleski statističari su izračunali podatke o tome koliko će crveni karton na meču protiv Fulama koštati Čelsi i došlo do nevjerovatnog podatka.

Isključenje Feliksa zbog preoštrog starta “plavce” će koštati tričavih 2.360.000 eura!

Ako se pitate kako, evo i objašnjenja. Čelsi je za Feliksovu šestomjesečnu pozajmicu platio 11 miliona eura obeštećenja i pokriće njegovu cjelokupnu platu do kraja sezone, što je dodatnih 6,7 miliona eura.

U trenutku kada je Feliks potpisao, Čelsi je imao sigurnu 21 utakmicu do kraja sezone, pa kada se podijeli ukupan trošak, Portugalac bi po utakmici koštao, nešto manje od 800.000 eura.

Kako će Feliks propustiti tri utakmice zbog direktnog isključenje, računica je da će ovo biti rekordni crveni karton koji će koštati nešto ispod 2,4 miliona eura.

Čelsi neće moći da računa na Feliksa ne teškim mečevima protiv Liverpula, Vest Hema i ponovo protiv Fulama. Dakle, u tri derbija, veliki sa Redsima i protiv velikih gradskih rivala.

Nije dobro počelo, a Poter neće moći svakako da računa na povrijeđene igrače Rahima Sterlinga i Kristijana Pulišića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve