Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

F4: Juniorke Primorja treće na prvenstvu CG

Novljanke su jedina ekipa u Crnoj Gori koja se plasirala na F4 sa samo dvije juniorke u ekipi, a sve ostale igračice su mlađe po četiri i više godina

Finalni turnir prvenstva Crne Gore za juniorke održan je ovog vikenda u Podgorici, a među najboljima su se našle i košarkašice Primorja. Primorke su uspjele da se plasiraju u Super ligu, domognu se finalnog turnira na kojem su osvojile treće mjesto od ukupno 12 ekipa na prvenstvu.

Foto: Radiojadran.com

Bitno je napomenuti da su Novljanke jedina ekipa u Crnoj Gori koja se plasirala na F4 sa samo dvije juniorke u ekipi, a sve ostale igračice su mlađe po četiri i više godina. U posljednjoj utakmici na Final four-u Primorje je izgubilo od Budućnosti rezultatom 38:75 (6:20;13:19;13:18;6:18)

Ekipu juniorki Primorja činile su: Anđela Krivokapić (kapitenica), Ana Vuković, Jovana Savković, Maša Delić, Jovana Lučić, Katarina Rakočević, Ivana Ječmenić, Jovana Kojčinović, Jelena i Jovana Radosavljević, Anđela Abramović, Kristina Samardžić, Bojana Radnjić i Jelena Bulajić. Trener ekipe je Dragan Prga, a pomoćni trener Siniša Samac.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve