Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Evroliga se oglasila povodom napada na sudije

Evropsku košarkašku javnost šokirale su vijesti o napadu na trojicu sudija kada su huligani presreli taksi vozilo u kome su se oni nalazili. Euroliga se povodom čitavog slučaja oglasila, osudila svako nasilje i pomenula da je najvažnije da su svi dobro i da niko nije bio povrijeđen

Euroligaške sudije Luiđi Lamonika, Damir Javor i Emin Moulkoč, napadnuti su u Atini na putu ka svom hotelu.

Evroliga, Foto: Casino.org

Evropsku košarkašku javnost šokirale su vijesti o napadu na trojicu sudija kada su huligani presreli taksi vozilo u kome su se oni nalazili.

Euroliga se povodom čitavog slučaja oglasila, osudila svako nasilje i pomenula da je najvažnije da su svi dobro i da niko nije bio povrijeđen.

“Euroliga, kao i svi klubovi koji su njeni članovi, osuđuju nasilna djela u svakom obliku i nastavljaju politiku nulte tolerancije prema takvim činovima. Euroliga će pružiti podršku policiji u istrazi, a ukoliko dvojica napadača budu identifikovana, njima će doživotno biti zabranjeno prisustvo na svim utakmicama Eurolige. Liga će podržati sudije u bilo kakvim potencijalnim pravnim ili krivičnim procesima. Euroliga će nastaviti da promoviše zdravu, prijateljsku i opuštenu atmosferu na svim utakmicama na kojima će bezbjednost za gostujuće timove, sudije i ostale akreditovane osobe uvijek biti garantovana”, stoji u saopštenju Eurolige.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve