Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Evroliga: Dubljević napada Atinjane

Sa učinkom 4-3, španska ekipa je do sada ostavila značajno bolji utisa od Atinjana, koji imaju skroman skor 2-4. Međutim, tim čiji je kapiten centar iz Nikšića, je u padu forme posljednjih sedmica

Valensija našeg Bojana Dubljevića želi da sačuva mjesto u plej-ofzoni Evrolige, a za to će morati da večeras (21 h) pobijedi Panatinaikos u devetom kolu evropske elite.

Dubljević, Foto: Euroleague.net

Sa učinkom 4-3, španska ekipa je do sada ostavila značajno bolji utisa od Atinjana, koji imaju skroman skor 2-4. Međutim, tim čiji je kapiten centar iz Nikšića, je u padu forme posljednjih sedmica.

Pravom čvrstinom i insistiranjem na tempu koji nama odgovara vjerujem da ćemo doći do pobjede poručio je Dubljević, kapiten naše reprezentacije.

Baskonija našeg trenera Duška Ivanovića dočekaće Fenerbahče i nadati se trećem trijumfu evropske sezone. Derbi kola odigraće se u Kaunasu posljednji šampjon Evrope CSKA gostovaće Žalgirisu i nadati se šestom trijumfu. Ukoliko uspiju, “armejci” će na kraju kola već biti na drugoj ili trećoj poziciji takmičenja, uprkos lošem startu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve