Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Evrokup: Mornar se kockao i slavio na Kanarskim ostrvima

Mornar je, ipak, lako mogao i da ostane bez pobjede - u posljednji minut Barani su ušli sa prednošću od osam poena (92:100), da bi Gran Kanarija agresivnom igrom uspjela, da izjednači (100:100). Uslijedio je minut odmora nakon kojeg je Pulen pogodio dva bacanja, a domaći tim u posljednjem napadu nije uspio da uput i šut

Velika pobjeda Mornara na startu TOP 16 faze Evrokupa – Barani su večeras u Španiji savladali Gran Kanariju 100:102 i nastavili sa sjajnim partijama ove sezone.

Poručio je u najavi utakmice trener Mornara, Mihailo Pavićević da njegov tim nema čega da se plaši. A tako je i bilo – ekipa je djelovala neustrašivo i ostvarila bitnu pobjedu u borbi za plasman u četvrtfinale.

Mornar je, ipak, lako mogao i da ostane bez pobjede – u posljednji minut Barani su ušli sa prednošću od osam poena (92:100), da bi Gran Kanarija agresivnom igrom uspjela, da izjednači (100:100). Uslijedio je minut odmora nakon kojeg je Pulen pogodio dva bacanja, a domaći tim u posljednjem napadu nije uspio da uput i šut.

Najefikasniji kod Mornara bio je Ajzea Vajthed sa 28 poena. Odlične role imali su Tejlor Smit sa 11 poena i deset skokova i Keni Gejbrijel sa 14 poena, od čega je dvije bitne trojke ubacio u završnici meča.

X faktor bio je Marko Jeremić, koji je meč završio sa 13 poena. Dvocifren je bio i Džejkob Pulen sa 14 poena.

Kod domaćih Ej Džej Sloter imao je 23 poena.

Mornar u narednom kolu igra u Baru sa Andorom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve