Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Everton osudio ponašanje svog napadača: Mojze Ken organizovao kućnu žurku uprkos mjerama izolacije

Ovo nije prvi slučaj na Ostrvu da poznati fudbaleri prkose mjerama nadležnih organa. Ranije su se zbog sličnih prestupa u vezi sa koronavirusom izvinjavali Džek Griliš iz Aston Vile i Kajl Voker iz Mančester Sitija

Fudbaler Evertona Mojze Ken prekršio je naredbu britanskih vlasti da se tokom pandemije koronavirusa poštuju mjere socijalnog distanciranja.

Ken, Foto: Telegraph.co.uk

Nekadašnji napadač Juventusa napravio je kućnu žurku, a potom snimak okačio na svom Instagram profilu.

Klub sa Gudisona je frapiran ponašanjem svog člana, što se jasno vidi u saopštenju za javnost.

“Everton je zapanjen saznanjem da je igrač našeg prvog tima ignorisao smjernice Vlade u vezi sa koronavirusom. Klub izražava ogromno razočaranje postupcima našeg igrača – oni su potpuno neprihvatljivi. Tim permanentno naglašava koliko je bitno poštovati odredbe u vezi sa društvenim distanciranje – i u svojim domovima, ali i van njih. Trud koji zdravstveni radnici ulažu u ovoj borbi je za svako poštovanje, a jedini način da im se pomogne je da se prate njihove preporuke“, stoji u saopštenju Evertona.

Ovo nije prvi slučaj na Ostrvu da poznati fudbaleri prkose mjerama nadležnih organa. Ranije su se zbog sličnih prestupa u vezi sa koronavirusom izvinjavali Džek Griliš iz Aston Vile i Kajl Voker iz Mančester Sitija.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve