Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Eraković: Igra je tu, vrijeme je da se krene sa pobjedama

Mladi Nikšićani su posebno dobro odigrali, požrtvovani Janjić je postigao i lijep pogodak, a lako se moglo zaključiti i da su Mihelič i Augusto prava pojačanja ''plavo-bijelih''. Nakon meča s Danilovgrađanima nije zadovoljstvo krio ni prvotimac Novica Eraković

Kraj Bistrice se odavno nije igrao bolji fudbal od onog koji su prije dva dana priredili Radovićevi puleni protiv Iskre. Završeno je neriješeno, ali viđena su četiri pogotka i sijaset prilika na jednoj i drugoj strani.

Nikšićani su zasluživali više, nadigrali su goste pogotovo u drugom poluvremenu i finišu meča, ali…

Dovoljno je bilo timu iz Danilovgrada svega pet minuta u početku nastavka da stignu do preokreta.

Nakon meča strateg ”plavo-bijelih” Miljan Radović je konstatovao da sebi ne smiju dozvoljavati takvu nepažnju i od gotovine praviti veresiju.

No, priznao je i da je zadovoljan igrom svog tima, bez obzira na konačan ishod, a i morao je biti.

Šteta je što je i ovaj meč odigran bez navijača, a Sutjeska je nastavila seriju bez poraza otkad njenim stručnim štabom rukovodi Radović.

Mladi Nikšićani su posebno dobro odigrali, požrtvovani Janjić je postigao i lijep pogodak, a lako se moglo zaključiti i da su Mihelič i Augusto prava pojačanja ”plavo-bijelih”.

Nakon meča s Danilovgrađanima nije zadovoljstvo krio ni prvotimac Novica Eraković.

– Zadovoljan sam igrom, ali ne i rezultatom. Međutim, važno je da smo fizički dobro spremni, da sve u jačem ritmu igramo kako utakmica odmiče. Početak proljećnjeg dijela šampionata obećava, bar ako je suditi po ovoj, pa i prvoj utakmici koju smo igrali s najvećim rivalom pod Goricom. Sad se okrećemo sljedećem rivalu, a svjesni smo da je Jezero neugodan protivnik. Nadam se da ćemo u nedjelju ostvariti i prvu proljećnju pobjedu i da ćemo se učvrstiti na drugoj poziciji. Izgleda da smo dobro odradili pripreme, a i da nam volje ne fali. Igramo sve bolji fudbal, kaže za Arenu mladi prvotimac Sutjeske Novica Eraković.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve