Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Englezi objavili senzaciju: Ronaldo sve već dogovorio sa Realom?

Portugalac je bivšem šefu rekao da je svjestan da neće imati jednaku minutažu kao nekada, a Perez je navodno takođe zainteresovan za vraćanje nekadašnje velike zvijezde koju bi sada mogao dobiti za 10-ak miliona eura

Mančester Junajted je pred velikim remontom koji slijedi ovog ljeta. U klub stiže novi trener, a gotovo svi svjetski mediji pišu kako od ljeta u engleskom divu neće više biti portugalskog napadača Kristijana Ronalda.

Ronaldo odlazi iz Junajteda, a engleski Mirror najavljuje pravu senzaciju. Prema njima, Ronaldo nije u planovima vjerovatnog novog trenera Erika Ten Haga pa će potražiti novu sredinu, a navodno je već sve i dogovorio s novim klubom, te će karijeru nastaviti u Španiji.

Englezi tvrde kako se Ronaldo na ljeto vraća u Real Madrid s kojim je nanizao brojne uspjehe i s kojim opet želi igrati u Ligi šampiona koji Junajted vrlo vjerovatno neće vidjeti iduće sezone. Mirror tvrdi kako je Ronaldo u stalnom kontaktu s Florentinom Perezom kojem je navodno poručio da se želi vratiti u Madrid.

Portugalac je bivšem šefu rekao da je svjestan da neće imati jednaku minutažu kao nekada, a Perez je navodno takođe zainteresovan za vraćanje nekadašnje velike zvijezde koju bi sada mogao dobiti za 10-ak miliona eura.

Što o svemu misle navijači Reala jasno su pokazali na posljednjoj utakmici kraljevskog kluba kada su u simboličnoj sedmoj minuti skandirali upravo Ronaldovo ime. ‘Kristijano, Kristijano!’, orliko se stadionom, a bila je to jasna poruka Portugalcu da ga navijači Reala nikada nisu zaboravili.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve