Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Ekspresno za Dubai: Đoković u 12:30 napušta Australiju

Srpski teniser otputovaće za Dubai letom u 12.30 po našem, odnosno 22.30 po lokalnom vremenu. Đokoviću je danas na sudu potvrđeno oduzimanje vize i naređena deportacija

Novak Đoković će napustiti Melburn za nešto manje od dva sata, prenose mediji u Australiji.

Srpski teniser otputovaće za Dubai letom u 12.30 po našem, odnosno 22.30 po lokalnom vremenu.

Đokoviću je danas na sudu potvrđeno oduzimanje vize i naređena deportacija.

Izgubio je šansu da se bori za 10. titulu u Melburnu.

Pored toga bi u slučaju da Danil Medvedev ili Saša Zverev osvoje titulu, mogao da ostane i bez prvog mjesta na ATP listi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
16.01.2022-11:43 11:43

Zao mi je sto NOVAK nasijeda na Laz i podvalu VUCICA  ! VUCIC  ne razumije i ne razlikuje -KONTINENTE OD DRZAVE pa moze lazima da se sluzi ka slucaj  sta radi SPLACINA CETNICKA DODIK -EVROPI SA LAZIMA I PODVALAMA ! SAMO DA ZNATE -AUSTRALIJA JE SVE UJEDNO I DRZAVA I KONTINTENT NEMA LAZI I PODVALA -VUCIC -ANA-DODIK SU VELIKE UVREDE UPUTILI AUSTRALIJI -VLADI I VJERUJTE DA BI DJOKOVIC IGRAO DA MU NIJE BILO OVA TRI NJEGOVA NEPRIJATELJA -SA PRIJETNJAMA NJIHOVIM I KONTINENTU I DRZAVI  -JEDINI SU ONI KRIVCI  UMISLILI DA SU KRALJEVI  I DA MOGU DA RADE STO OCE NA TUDJEM ISTI SLUCAJ  OCE SA  CRNOM GOROM PODVALAMA I LAZIMA  ! SVUDJ OCE SILU I TAKO SVUDJ IZGUBE -ZA NOVAKA ZELIM SVU SRECU ZDRAVLJE SPORTISTA JE SVJETSKI !

Rukfaš
16.01.2022-11:48 11:48

Kad je doček i Nikšiću?

Sudija
16.01.2022-12:06 12:06

DJokovicu sve najbolje od srca svu srecu !! Otac-Poljoprivrednik mu je najvisi krivac nije trebao da poziva na proteste i pljuvanje po Australiji umislijo da moze da stavi krompir u vrecu i da se sluzi podvalama i lazima ka da AUSTRALIJA  ne zna sta se nosi u vreci i prijetnje  Australiji VUCIC I ANA je svak osudijo njihovim podvalama !

Ha20
16.01.2022-12:53 12:53

Sada ce srbende da ovo pretvore u jos jednu pobjedu najboljeg ali nepismenog Mojsija Djokovica kome je Australija pokazala dje je cosak u koji mora da sjedne i ne fantazira da je on iznad zakona ove zemlje. Belivucko je vec poceo da kokodace kako su Australijanci ponizili sami sebe a ne Djokovica i svemocni srbistan kojeg svijet se vise voli i cijeni samo sto to niko ne vidi osim samih Srba koji se dusevno hrane svijim sopstvenim lazima.kako je rekao Dobrica Cosic. Hvala a paznji.