Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

EHF: Odloženi četvrtfinalni dueli Lige šampiona za rukometašice

Navodi se da EHF razmatra mogućnost da četvrtfinalna runda bude odigrana zajedno sa finalnim turnirom koji je zakazan za 5. i 6. septembar u Budimpešti. Na video konferenciji odlučeno je da ne bude mečeva planiranih za jun, dok su preostala takmičenja biti odložena ili otkazana

Utakmice četvrtfinala Lige šampiona za rukometašice, koje su trebalo da budu odigrane u junu, ponovo su odgođene, odlučio je Izvršni odbor Evropske rukometne federacije (EHF).

Foto: ŽRK Budućnost

Navodi se da EHF razmatra mogućnost da četvrtfinalna runda bude odigrana zajedno sa finalnim turnirom koji je zakazan za 5. i 6. septembar u Budimpešti.

Na video konferenciji odlučeno je da ne bude mečeva planiranih za jun, dok su preostala takmičenja biti odložena ili otkazana.

Ukoliko bude odlučeno da se dueli četvrtfinala igraju zajedno sa finalnim turnirom ti dueli igrali bi se 3. septembra.

Polufinala su predviđena za dva dana kasnije, dok će se o trofeju odlučivalo 6. septembra.

U slučaju nemogućnosti održavanja finalnog turnira u septembru, alternativni datum u komunikaciji sa Rukometnim savezom Mađarske kao organizatorom, biće određen za oktobar.

To bi značilo i da se dueli četvrtfinala neće igrati, imajući u vidu da je već počela nova sezona, kao i novi ugovori vezani za medije i marketing.

Ukoliko ne bude četvrtfinala, učesnici finalnog turnira će biti dva prvoplasirana tima iz glavne runde Mec, Esbjerg, Đer i Brest.

Protivnik Budućnosti u četvrtfinalu je danski Esbjerg, drugoplasirani tim iz glavne runde.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve