Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Egzotični transfer: Stevan Marković u Novom Zelandu

Dugogodišnji kapiten Mornara, koji je igrao u Crnoj Gori (Mornar, Lovćen i Grbalj), te Srbiji (Sinđelić, OFK Beograd), Albaniji (Kukeši), Maldivima (Nju Radiant), Indoneziji (Borneo) i Rumuniji (Arad), tako će imati priliku za novi izazov u klubu koji ima velike ambicije

Stevan Marković karijeru nastavlja na Novom Zelandu. Nekadašnji kapiten Mornara dogovorio je saradnju sa ekipom Velingtona, što će za iskusnog defanzivca biti deseti klub u karijeri, ali i sedma zemlja u kojoj će nastupati.

Marković, Foto: Cdm.me

Dugogodišnji kapiten Mornara, koji je igrao u Crnoj Gori (Mornar, Lovćen i Grbalj), te Srbiji (Sinđelić, OFK Beograd), Albaniji (Kukeši), Maldivima (Nju Radiant), Indoneziji (Borneo) i Rumuniji (Arad), tako će imati priliku za novi izazov u klubu koji ima velike ambicije.

“Potpisao sam ugovor do kraja sezone. Liga počinje u novembru i traje do kraja marta, a ukoliko uspijemo da se plasiramo u plej-of igraćemo do kraja aprila. Plasmanom u plej-of imamo mogućnost da izborimo i plasman u Ligu šampiona Okeanije, tako da će ovo biti jedan novi izazov za mene”, kazao je 31-godišnji Baranin.

Stevan Marković igrao je na Maldivima, zatim je uslijedio odlazak u rumunski Arad, da bi se na kratko vratio u Mornar. Ipak, nakon serije slabih rezultata barskog tima, Marković je otišao, a zatim čekao inostrani angažman i uslijedio je poziv sa Novog Zelanda.

“Vrlo sam motivisan i nadam se da sam napravio dobar potez i da će ovo biti uspješna sezona za mene i za moj novi klub. Vjerujem da ću se brzo i bez problema adaptirati na novu sredinu i da ću dati doprinos ostvarivanju što boljih rezultata”, naglasio je Marković.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve