Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Džunior Fa otkriva: Vajlder se povrijedio prije borbe sa Fjurijem

Vajlderova vladavina u WBC diviziji završena je u februaru, kada ga je Fjuri potukao u Las Vegasu. Potom je Amerikanac imao zahvat na bicepsu, a Fa kaže da je taj problem postojao još prije meča

Džunior Fa, sparing partner Dionteja Vajldera prije borbe sa Tajsonom Fjurijem, kaže da je Amerikanac doživeo povredu u finišu priprema.

Foto: Foxsports.com

Vajlderova vladavina u WBC diviziji završena je u februaru, kada ga je Fjuri potukao u Las Vegasu. Potom je Amerikanac imao zahvat na bicepsu, a Fa kaže da je taj problem postojao još prije meča.

“Šokirao me je Vajlderov poraz. Trenirao je jako dobro i izgledao je sjajno. Ipak, mislim da se povrijedio pri kraju priprema. Biceps je bio u pitanju, ne znam koliko je bilo ozbiljno tačno, ali boljelo ga je. Ipak, mislio sam sam da to neće uticati na borbu”, kaže Fa za Skaj sports i dodaje:

“Jeste se povredio Diontej, ali iznenadila me je i Fjurijeva taktika. Čim je počelo, vidio sam da želi Vajldera na konopcima i pomislio sam kako će to biti duga noć za Dionteja. Fjuri je u suštini uradio ono što je i najavio – zaustavio je najjačeg udarača na svijetu. Bila je to vrlo dobra borba s Fjurijeve strane”.

U nedavnom podkastu i Vajlder je nagovjestio da je imao problema, ali za sada nije želio da ulazi u detalje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve