Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Džudo savez poručuje Janoviću: Mnogi klubovi sa spiska nijesu kontaktirani

Klubovi, njih 20, saopštili su da pružaju punu i nedvosmislenu podršku Ministarstvu sporta i mladih i ministru Nikoli Janoviću. 

Mnogi punopravni džudo klubovi koji se nalaze na spisku podrške ministru Nikoli Janoviću nijesu ni kontaktirani, saopšteno je iz Džudo saveza Crne Gore.

Foto: Reprezentacija.me

Klubovi, njih 20, saopštili su da pružaju punu i nedvosmislenu podršku Ministarstvu sporta i mladih i ministru Nikoli Janoviću.

On je juče saopštio da je Džudo savez izbrisan iz registra sportskih organizacija, jer, kako je kazao, “nije htio da ispuni zakonsku obavezu u procesu preregistracije, uskladi Statut i dostavi svu dokumenataciju.

Džudo savez je saopštio da Janović u nedostatku argumenata za brisanje nacionalnog saveza iz registra sportskih organizacija pokušava da predstavi ispravnim fingirajući istinu navodnom podrškom džudo klubova.

“Mnogi punopravni klubovi koji se nalaze na spisku, navodne podrške ministru Janoviću za svoj nečuveni i nezakoniti potez brisanja saveza, nijesu ni kontaktirani, što svjedoče dopisi koje su Džudo savez i redakcije dobili od tih klubova u kojima demantuju saopštenje. Dio klubova koji su navedeni u saopštenju uopšte nijesu članovi Saveza i bave se potpuno drugim sportovima ili upšte nijesu ni registrovani, odnosno ne postoje”, piše u saopštenju.

Navodi se da je dio navedenih klubova pridruženi članovi saveza, dok jedan dio njih sa spiska vode lica sa kriminalnim dosijeima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dule
14.02.2019-16:21 16:21

Tako to ide kad na celo dzudo klubova dolaze rulometasi, karatasi, sahisti ect