Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Džons: Napravio sam grešku što sam prihvatio meč protiv Tajsona

Mnogi poznati borci su se povezivali sa Tajsonom. Dobio je dosta ponuda za borbe, a na kraju je ugovor potpisan sa još jednim čuvenim šampionom, Rojom Džonsom. U razgovoru za Sky Sports Džons je priznao da se pomalo i kaje što je prhvatio borbu, ali da sada nema nazad

Majk Tajson vratiće se u ring 28. novembra u meču protiv Roja Džonsa.

Tajson i Džons, Foto: Sportbible.com

Mnogi poznati borci su se povezivali sa Tajsonom. Dobio je dosta ponuda za borbe, a na kraju je ugovor potpisan sa još jednim čuvenim šampionom, Rojom Džonsom.

U razgovoru za Sky Sports Džons je priznao da se pomalo i kaje što je prhvatio borbu, ali da sada nema nazad.

“Borićemo se. Ako dođe do toga da se grizemo, onda ćemo se gristi. Šta god treba da se dogodi, dogodiće se. On je još uvijek Majk Tajson, još uvijek je jedan od najsnažnijih i najeksplozivnijih ljudi koji su ikad ušli u ring”, rekao je Džons i nastavio:

“Mislim da sam napravio grešku što sam prihvatio taj meč, ali odlučio sam se na to. Veći je od mene, eksplozivniji je i on je taj koji će priuštiti eksploziju u prvoj rundi, a ne ja. U karijeri imam mnogo takvih borbi, ali on ih ima više od mene. Zapravo, niko nema više od njega, možda samo Džordž Forman. Imaće protiv sebe manjeg borca, oko 20 kilograma lakšeg, ali ko zna”, rekao je Džons.

Meč Tajsona i Džonsa sigurno će izazvati veliku pažnju i svi jedva čekaju da vide ovaj okršaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve