Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Džon Vol o čuvenim treninzima: Čim sam vidio kako izgledaju, zvao sam mamu i htio da idem kući

Vol je bio jedan u nizu velikih košarkaških talenata koje je trenirao Džon Kalipari. On je u Kentakiju igrao sa De Markusom Kazinsom i Erikom Blidseom, ali nakon slabije partije na turniru ispali su i ostali bez titule iako su bili veliki favoriti

Plejmejker Vašington Vizardsa Džon Vol ispričao je zanimljivu anegdotu sa univerziteta Kentaki.

Džon Vol, Foto: Sportsport.ba

On je bio jedan u nizu velikih košarkaških talenata koje je trenirao Džon Kalipari. Vol je u Kentakiju igrao sa De Markusom Kazinsom i Erikom Blidseom, ali nakon slabije partije na turniru ispali su i ostali bez titule iako su bili veliki favoriti.

“Vrijeme provedeno na fakultetu, tih osam mjeseci, to mi je najbolji period života. Svako jutro sam ustajao rano i odradio trening, pa sam išao na predavanja. Brate, da ti kažem nešto, kada sam tek došao i vidio kako izgledaju treninzi, odmah sam zvao mamu i tražio da dođem kući”, ispričao je Vol.

I dok mu je otac često boravio u zatvorima, Vol je najveću podršku imao upravo od mame, koja je nedavno preminula od raka.

Voll je 2010. godine izabran kao prvi pik od strane Vizardsa čiji je član deset godina. Pet puta je bio član Ol Star petroke, ali još uvijek mu nedostaje šampionski prsten.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve