Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Džiu-Džicu: Trninić osvojio dvije medalje na SP u Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Trećeg dana šampiona Crnoj Gori dvije medalje donio je Draško Trninić, koji je postao šampion u kategorii masters – veterani M2, dok je u kategoriji masters – veterani M1 bio trećeplasirani

Draško Trninić osvojio je dvije medalje na prvenstvu svijeta u džu-džicu u Ujedinim Arapskim Emiratima. Na taj način crnogorska džu-džicu reprezentacija nastup na prvenstvu svijeta za seniore i takmičare do 21 i 18 godina završila je sa devet medalja (dvije zlatne, četiri srebrne i tri bronzane).

Trninić, Foto: Cdm.me

Trećeg dana šampiona Crnoj Gori dvije medalje donio je Draško Trninić, koji je postao šampion u kategorii masters – veterani M2, dok je u kategoriji masters – veterani M1 bio trećeplasirani.

U kategoriji ne-waza do 85 kg, naš reperezentativac Davor Marković je poražen u trećem kolu i nije uspio doći do medalje.

Selektor Miloš Ašanin nije krio zadovoljstvo postignutim rezultataima i ističe maksimalno zalaganje svih članova reprezentacije, jer je na ovaj način crnogorska džu džicu reprezentacija na najbolji način zaokružuje veoma uspješne nastupe na međunarodnim takmičenjima za 2019.godinu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve