Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Džiu-džicu: Panda osvojila četiri srebra u Banja Luci

Džiu-džicu klub Panda iz Herceg Novog je nastupio sa pet takmičara i vratio se iz Banja Luke sa četiri srebrne medalje

Na 11. turniru u džiu džici u Banaja Luci, na kome je učestvovalo 250 takmičara iz zemalja Balkana, hercegnovki tim Panda je nastupio sa pet takmičara i vratio se u Herecg Novi sa četiri srebrne medalje.

Foto: Radiojadran.com

Luka Govedarica zbog povrede nije mogao do zlata protiv domaćeg takmičara. Prije toga je dobio dvije borbe sa ful iponom.

Luka Mićunović je takođe pobjedom izborio finale, ali se sastao sa mnogo iskusnijim slovenačkim borcem i ostao bez zlata.

 

Luka Ljubisavljević je u finalu zbog dvije kazne izgubio od borca iz Temerina – Srbija koga je prije samo mjesec pobijedio u Budvi.

Luka Jovanović, naš iskusni borac i dugogodišnji takmičar ubjedljivo je vodio u finalnoj borbi protiv domaćeg takmičara, ali zbog kaznenog poena ostao bez zlata .

Nikola Vasović je, takođe, vodio u prvoj borbi protiv takmičara iz Makedonije i skoro pred kraj borbe napravio je dva kaznena poena i po automatizmu i pravilima u dziu dzici ostao je bez medalje.

Inače, sudija na turniru u Banja Luci je bio naš sugrađanin internacionalni sudija Slađan Jovanović.

“Klub Panda je ovim takmičenjem uspješno završio sezonu. Slijedi nam kratka pauza i pripreme za balkansko i evropsko prvenstvo u septembru i oktobru”, ističe vođa ekipe, Radenko Smolović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve