Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Džiu džicu: Odlični rezultati Stare Varoši na državnom šampionatu

Osvojili su 10 zlatnih, 8 srebrnih i 9 bronzanih medalja što je učenicima Mladena i Marka Jokmanovića donijelo pehar za treće mjesto u ukupnom plasmanu klubova na državnom prvenstvu

Podgorički Džiu džicu klub Stara Varoš, jedan od najtrofejniji kolektiva na Balkanu u borbama (klub koji je iznjedrio prvaka svijeta i Evrope i brojne druge osvajače medalja sa najvećih takmičenja), na nedavno održanom prvenstvu države u Policijskoj akademiji u Danilovgradu okitio se sa čak 27 medalja.

Osvojili su 10 zlatnih, 8 srebrnih i 9 bronzanih medalja što je učenicima Mladena i Marka Jokmanovića donijelo pehar za treće mjesto u ukupnom plasmanu klubova na državnom prvenstvu.

Ovaj uspjeh čini još većim činjenica da ovaj klub isključivo radi discipline borbi koja ujedno slovi i za najzahtjevniju i najcijenjeniju.

Prvaci države postali su: Balša Sinđić, Lazar Mitrović, Jagoš Arčon, Asim Lekić, a posebno su se istakli Matija i Nikola Konatar i Boško Zindović koji su osvojili po dva zlata u svom i dvije godine starijem uzrastu.

Viceprvaci države iz JJK Stara Varoš su: Uroš Lajović, Petar Sekulić, Amar Lekić, Balša Sinđić, Nikola Sekulić, Sava Milašević, Maksim Bulatović (dva srebro) dok su bronze osvojili Amina Lekić (dupla bronza) Jovan Arčon (dupla bronza), Vladimir Pejović, Andrija Ćipranić, Jagoš Arčon, Lazar Mitrović i Nikola Sekulić.

“Veoma smo zadovoljni rezultatima podmladjenog takmičarskog sastava koji puno obećava. Jasno je da su osvajači zlata a posebno duplih zlata predvodnici te generacije i nadamo se da će nacionalni savez prepoznati njihov kvalitet da isprate adekvatan takmičarski program a klub će sigurno dati svoj maksimum, na taj način, zajedničkim radom, Crna Gora će imati najbolje predstavnike na međunarodnoj sceni, poručuju iz Džiu džicu kluba Stara Varoš-Podgorica.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve