Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Džiu džicu: Novljanska Panda osvojila 25 medalja u Budvi

Mlade borce džiu džicu kluba Panda narednog mjeseca nastupiće na turniru u Banja Luci, na kom tradicionalno učestvuju svake godine, a kako su kazali, nadaju se dobrim rezultatima

Članovi džiu džicu kluba Panda iz Herceg Novog osvojili su sedam zlatnih, osam srebrnih i deset bronzanih medalja na devetom Evropskom džiu-džicu kupu pod nazivom “Budva Open 2019”.

Foto: Radiojadran.com

Zlatne medalje osvojili su Božo Tomašević, Luka Ljubisavljević, Danilo Veselinović, Stefan Ćorović, Filip Popović, Vuk Tadić i Filip Gligić.

Srebro je pripalo Vuku Tomaševiću, Katarini Smolović, Amnini Mekić, Luki Govedarici, Mehmedu Mekiću, Nikolini Čubrilo, Danilu Božoviću i Martinu Lučevu.

Bronzanim medaljama u Bodvi okitili su se Nikolina Tomašević, Salko Mekić, Filip Tadić, Vuk Deretić, David Čop, Harun Mekić, Melisa Mekić, Luka Mićunović, Pavle Veselinović i Filip Popović (borio se u dvije kategorije).

Turnir u organizaciji JJK Budva i JJ saveza Crne Gore, a pod pokroviteljstvom Opštine Budva, okupio je 350 takmičara iz osam država.

Mlade borce džiu džicu kluba Panda narednog mjeseca nastupiće na turniru u Banja Luci, na kom tradicionalno učestvuju svake godine, a kako su kazali, nadaju se dobrim rezultatima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve