Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Džiu Džicu: Crnogorci osvojili devet medalja u Budimpešti

Podgorički džiu džicu klub predstavljali su Mladen Jokmanović, Srđan Bosković i Nikola Perović, i ukupno su osvojili devet medalja nadmetajući se u dvije discipline ovog sporta.

Klub brazilskog džiu-džicua “Mata Leao A-Force” iz Podgorice nastupio je proteklog vikenda na “IBJJF Brazilian džiu džitsu “Budapest Open-u”.

Foto; Portalanalitika.me

Ovaj klub predstavljali su Mladen Jokmanović, Srđan Bošković i Nikola Perović, a ukupno su osvojili devet medalja nadmetajući se u dvije discipline ovog sporta.

Oni su nastupali u disciplinama GI i NO GI koji je okupio 700 takmičara iz cijele Evrope.

U diviziji majstora, trener ovog kluba, Mladen Jokmanović osvojio je srebro u disciplini No Gi dok je u disciplini Gi dosao do bronze Gi u poluteškoj kategoriji kao i u apsolutnoj (open) diviziji.

U diviziji braon pojaseva nastupio je Srđan Bosković koji je ovog puta bio veoma uspješan u disciplini Gi u kojoj je osvojio zlato u teskoj kategoriji i srebro u  apsolutnoj kategoriji. U No Gi disciplini osvojio je duplu bronzu, u težinskoj i u apsolutnoj kategoriji.

U diviziji purpurnih pojaseva Nikola Perović osvojio je bronzu u kategoriji i bronzu apsolutnoj (Open) kategoriji discipline No Gi.

Iz podgoričkog kluba poručuju da su zadovoljni prvim nastupom u ovoj sezoni i najavljuju brojne nastupe.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve