Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Džikić pred Split: Morača ne smije da bude osvojena

Morača ne smije da bude osvojena već u drugom domaćem meču ove sezone. To je poruka trenera Aleksandra Džikića:

Košarkaši Budućnosti dočekuju Split (nedjelja od 17 sati) i plan je jasan.

”Morača” ne smije da bude osvojena već u drugom domaćem meču ove sezone.

To je poruka trenera Aleksandra Džikića:

– Jedan od naših ciljeva u ABA ligi je da na domaćem terenu ostvarujemo prednost. Naš naredni protivnik je, s druge strane, potpuno rasterećen, što uvijek rezultira hrabrijom i slobodnijom igrom – drugim riječima, nema šta da izgubi, rekao je Džikić.

Splićani su sezonu otvorili porazima od Crvene zvezde i Partizana.

– U njihovom sastavu ima itekako dovoljno kvaliteta i ambicije, nikako ne smijemo da ih potcijenimo. Moramo da uložimo istu onu energiju kao i gosti, onda će naš kvalitet doći do izražaja. Ukić, kao njihov lider, sada je sa timom, igra sve bolje, sa njim i bez njega su to dvije različite grupe, istakao je Džikić i dodao:

– Na posljednjoj utakmici domaćeg prvenstva pogodili su 16 trojki, sa procentom od 65 odsto. Moramo da limitiramo broj njihovih otvorenih šuteva. Dakle, potrebna nam je fokusirana, odgovorna i angažovana igra, zaključio je trener ”plavih”.

Iz Budućnosti je saopšteno da je, shodno epidemiološkim mjerama nadležnih organa Crne Gore, dozvoljeno prisustvo 100 ljudi na utakmicama u dvorani.

– Klub će vršiti prodaju 100 karata po cijenama od pet i 10 eura u nedelju, na dan utakmice sa Splitom, na šalteru Sportskog centra. Šalter će raditi od 11 časova, saopštila je Budućnost.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve